Online Türkler
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Online Türkler

...Bilği Paylaştıkça Çoğalır...

AnasayfaOnline TürklerLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
Dost Siteler
Dost Siteler Listesine Katıl
Reklam
Online Türkler on Facebook
Reklam3

Şefaf Menü Yapalım

YazarMesaj
yecga07
Admin
Admin
yecga07

Rep Gücü : 56398
Aktiflik :
Şefaf Menü Yapalım Left_bar_bleue999 / 999999 / 999Şefaf Menü Yapalım Right_bar_bleue

Uyarı :
Şefaf Menü Yapalım Left_bar_bleue0 / 9990 / 999Şefaf Menü Yapalım Right_bar_bleue

Şefaf Menü Yapalım Empty
MesajKonu: Şefaf Menü Yapalım   Şefaf Menü Yapalım Icon_minitimePerş. Haz. 25, 2009 7:08 pm

Öncelikle Photoshop’ta arkaplana fotoğrafımızı açalım.Daha sonra Rounded Rectangle Tool aracı ile köşeleri 15 Radius yuvarlanmış beyaz bir kare çizelim,ölçüleri sizin projenizin uygunluğuna kalmış.

Şefaf Menü Yapalım 95480107ii3

Şimdiki adımda karemizin olduğu Layera sağ tıklayarak Blending Options kısmına girelim ve altta göstermeye çalıştığım 3 filtreyi aynı değerlerle işaretleyerek verelim

Şefaf Menü Yapalım 92516106su3

Bu filtrelerle karemize kutu izlenimini kazandırdık.Şimdi ise o layer seçiliyken alttaki gibi opacity değerini azaltarak şeffaflığını sağlayacağız.Buradaki % değeri sizin seçtiğiniz fotoğrafın canlılığı ile ilgili değişken olabilir,bende %42 yeterli gözüküyor ve şeffaflıkta atıyorum.

Şefaf Menü Yapalım 84515015qk1

Geriye kalan kısımda üstüne butonlarınızı , yazılarınızı hatta Flash’a atarak orada animasyonlu menulerinizi tasarlayabilirsiniz.

Şefaf Menü Yapalım 74750503pw4
http://onlineturkler.yetkinforum.com

Şefaf Menü Yapalım
1 sayfadaki 1 sayfası